around-the-clock

Hoe speel je Around the Clock Darts | Complete gids

Darts is een geweldige sport die mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt. Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint met darten, er zijn altijd nieuwe manieren om dit spel te ontdekken en te spelen.

Een interessante variant die je misschien nog niet hebt geprobeerd, is around-the-clock darts. Bij deze vorm van darten ga je als speler langs alle nummers op het bord, beginnend bij 1 en eindigend bij 20. Het doel is om elke nummer te raken voordat je verder mag naar het volgende nummer. En als kers op de taart, eindig je door de bullseye te raken!

Het spelen van around-the-clock darts is niet alleen een geweldige manier om je dartvaardigheden te verbeteren, maar het kan ook een leuke uitdaging zijn voor groepen vrienden die willen genieten van een avond vol plezier en competitie.

Ben je benieuwd naar hoe je around-the-clock darts speelt en wil je graag meer weten over deze variant? Blijf dan vooral lezen, want we gaan alle details bespreken zodat je snel aan de slag kunt gaan!

Het doel van dit spel is om elk nummer op het dartbord, evenals de roos, te raken voordat iemand anders dat doet en om te winnen. De speler die als eerste gooit, mikt op nummer 1, dan 2, enzovoorts.

Als de eerste drie darts drie opeenvolgende cijfers raken, proberen de spelers bij hun volgende worp nummer 4, 5 en 6 te raken.

Je mag niet naar een ander cijfer gaan voordat je het huidige doelwit hebt bereikt, en de cijfers moeten in numerieke volgorde worden gegooid.

Zoals eerder vermeld, moeten de spelers om de beurt gooien om het volgende nummer in hun reeks te raken. Het doel is om alle 20 nummers op het dartbord te raken en vervolgens de roos te raken.

De winnaar is de eerste speler die de roos raakt, nadat hij of zij de nummers 19, 20 en de roos heeft geraakt. Het spel gaat door totdat er een winnaar is.

Als je een beginner bent, wordt het aangeraden om het spel eenvoudiger te maken door alleen het rode centrale gebied te gebruiken. Dit gebied wordt vaak aangeduid als het bullseye. Beginners gebruiken ook vaak de groene buitenste ring, die bekend staat als de dubbel of triple ring, om het spel gemakkelijker te maken.

Naarmate je vaardigheden verbeteren, kun je het spel moeilijker maken door alleen het rode centrale gebied te richten. Dit zal de uitdaging vergroten en je helpen je darts-vaardigheden verder te ontwikkelen.

Around The Clock in 60 Seconds - Darts Challenge Accepted!

Dit is een fantastische variant van darten om te gebruiken als oefenmethode, zoals eerder vermeld. Als beginner kun je met dit spel je nauwkeurigheid en algehele spelprestaties verbeteren.

Natuurlijk wordt het gemakkelijker om alle getallen op het dartbord te raken naarmate je beter wordt, maar je kunt het jezelf ook moeilijker maken. Een typische oefenvorm onder dartspelers is om alleen op de dubbels te spelen, wat je kan helpen een veel betere speler te worden.

Zelfs de beste spelers spelen around-the-clock darts en maken het zichzelf op verschillende manieren moeilijker. Een populaire methode is om alle drie de segmenten van een bepaald nummer te raken voordat je verder gaat. Dit staat bekend als Shanghai darts. Dit spel is alleen geschikt voor gevorderde en serieuze darters!

Hoewel around-the-clock een van de eenvoudigste dartsspellen is, biedt het een breed scala aan mogelijkheden zodat het gespeeld kan worden door mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu oefent voor een wedstrijd of gewoon een vriendschappelijke wedstrijd tussen vrienden speelt, around-the-clock blijft een van de populairste dartsspellen.

Als je de inzet wilt verhogen, kun je ervoor kiezen om voor geld te spelen of om een inzet te plaatsen op wie de wedstrijd zal winnen. Houd er wel rekening mee dat weddenschappen alleen mogen worden geplaatst bij legale gokgelegenheden en dat je verantwoordelijk moet gokken.

Concluderend kunnen we stellen dat around-the-clock darts een van de eenvoudigste dartspellen is die nog steeds een breed scala aan mogelijkheden biedt. Het kan gespeeld worden door mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, van beginners tot gevorderde en serieuze darters.

Als je je vaardigheden wilt verbeteren, kun je het jezelf moeilijker maken door alleen op de dubbels te spelen of door het uitdagende Shanghai darts te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *