bet-777-logo
0/5Totale score
Specificaties
  • Vergunning Ksa: NEE
  • Nederlandstalige support: JA
  • iDeal: NEE
  • Live chat: JA

Bet777 is als online goksite een nieuwkomer in de wereld van sportweddenschappen die zeker de aandacht trekt. De gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige navigatie maken Bet 777 tot een toegankelijke keuze voor sportweddenschappen. Er is een breed scala aan sporten waarop gewed kan worden, waaronder voetbal, tennis, basketbal, ijshockey, honkbal, volleybal, en nog veel meer.

Het is belangrijk op te merken dat Bet 777 opereert op de Belgische markt met een officiële vergunning FA+117638 van de Belgische kansspelcommissie, maar Nederlandse klanten kunnen hier wettelijk niet spelen.

De noteringen voor sportweddenschappen bij Bet777.be behoren tot de hoogste in de markt, met talloze mogelijkheden om te wedden op nationale competities, grote sportevenementen en belangrijke toernooien.

Ze bieden ook een live streamingoptie op Channel777, waarmee u uw favoriete evenementen kunt volgen terwijl u wedt.

Welkomstbonussen

Wat betreft welkomstbonussen, moet worden opgemerkt dat deze in België sinds maart 2020 zijn verboden. Deze bookmaker heeft echter alternatieve promoties, zoals Golden odds en het 777 Premier League loyaltyprogramma.

Bet777-leden ontvangen regelmatig speciale aanbiedingen via e-mail, variërend van Super 777-jackpots tot Combo Bet777’s Max.

Bet777.be speelaanbod

Bij Bet777 kun je verschillende soorten weddenschappen vinden, zoals verwacht. Hieronder vallen sporten zoals voetbal, wielrennen, tennis en minder bekende sporten.

Wielrennen is een belangrijk onderdeel van een Belgische bookmaker, en er kan dus ook gewed worden op evenementen zoals Parijs Roubaix, de Ronde van Vlaanderen, Milaan San Remo, en meer. Het aanbod voor voetbal is ook uitgebreid, met de mogelijkheid om te wedden op de Jupiler Pro League en internationale competities.

Bet777 biedt daarnaast een verscheidenheid aan minder bekende sporten om op te wedden, met meer dan 40 verschillende opties om uit te kiezen. Bovendien worden snelgroeiende sporten zoals e-sports en mixed martial arts ook vertegenwoordigd.

Mobiele applicatie

De Bet777.be applicatie voor weddenschappen via mobiele telefoon of het spelen van casino games kan gedownload worden van de bet777.be website. Deze app is kosteloos te downloaden, echter, het is niet beschikbaar via de Google Play Store of Apple App Store.

Desalniettemin, biedt de website van Bet777.be in principe dezelfde functionaliteiten als de mobiele applicatie. De hedendaagse websites met hun aangepaste thema’s bieden dezelfde functionaliteit als mobiele applicaties, zodat er nog steeds van de volledige ervaring kan genoten worden.

Betaalmethodes

Hoe zit het met de betrouwbaarheid van de betalingen bij Bet777.be?

Bij deze bookmaker kunt u gebruik maken van verschillende gangbare stortingsopties, zoals Neteller, Skrill, Bancontact, Belfius, ING, HiPay, PayPal, Paysafecard en KBC. Het stortingsproces verloopt efficiënt, waardoor het geld in uw account direct beschikbaar is. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot het bedrag dat u kunt storten.

Klantendienst

De website nodigt u uit om hun Help/FAQ gebied te bezoeken, die de meest gestelde vragen en moeilijkheden bevat, evenals advies over hoe deze op te lossen.

Als dat niet werkt, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

U kan contact opnemen met de klantendienst in alle flexibiliteit zoals u zelf wenst dus:

  • Live chat: onze favoriete optie en deze is dan ook 24/7 bereikbaar.
  • Whatsapp: via whatsapp kan u enkel contact opnemen via de werkuren in België.
  • Email: Via email kan u een antwoord verwachten binnen de 24 uur contact loopt via support@bet777.be
  • Telefonisch: telefonisch contact kan u opnemen op 0032 02808 8671. Deze loopt ook enkel via de werkuren in België.

Conclusie

Bet 777 is een sportweddenschappen goksite met een breed scala aan opties voor zowel nationale als internationale competities.

De goksite is eenvoudig te navigeren en biedt goede klantenservice. Met verschillende betalingsmogelijkheden is Bet777 een betrouwbare bookmaker.

Veel gestelde vragen Bet777

Hoe vlot verlopen de betalingen bij bet777.be?

Dit is te zien welke betalingsoptie u kiest, via e-wallet kan dit nagenoeg instant gebeuren. Als er een traditionele overschrijving wordt gekozen kan dit maximaal 72 uren duren.

Wat zijn de stortingslimieten bij Bet777?

Met een PaySafeCard kan er geld gestort worden met een minimum van € 10, bij andere betalingsopties is het minimum stortingbedrag € 20.