Hoe knockout Darts Spelen | Snel en eenvoudig spel

Darten is een spel dat al eeuwenlang wordt gespeeld en knockout darts is een van de populairste varianten onder dartspelers, zowel jong als oud.

Dit spel heeft niet veel regels, waardoor het een van de gemakkelijkste dartspellen is om te leren. Het feit dat er weinig regels zijn, maakt het spel des te leuker omdat er weinig ruimte is voor discussies over de regels.

Wil je dit leuke dartspel spelen met je vrienden? Dan is het belangrijk om te weten hoe het werkt. Het GoksitesGids team heeft dit spel voor jullie doorgenomen zodat je na het lezen van dit artikel perfect weet waar je aan toe bent.

Knockout Darts is een leuke en eenvoudige variant van het darts-spel. Hier zijn de regels:

  • Elke speler gooit elke beurt drie darts.
  • Het doel is om hoger te gooien dan de speler die je voorging.
  • Als je er niet in slaagt om de vorige speler te overtreffen, krijg je een “Strike” (meestal aangegeven met een “X” op het scorebord).
  • Zodra een speler drie strikes heeft, ligt hij uit het spel.

Het spel wordt gespeeld in een knock-out schema, wat betekent dat de spelers elkaar uitspelen totdat er één speler overblijft.

Er moet voorafgaand aan het spel een overeenkomst worden gesloten tussen de spelers over wat er gebeurt als een speler gelijk gooit met de vorige speler. In de meeste gevallen wordt een gelijkspel uitgeroepen en wordt er geen strike gegeven. Sommige spelers geven echter wel een strike als er gelijk wordt gegooid.

In Knockout Darts is het niet nodig om de score bij te houden. Het enige wat je moet onthouden is wat de speler voor je heeft gegooid, zodat je hem kunt overtreffen. Een officiële telling van het aantal strikes dat elke speler heeft, wordt echter wel aanbevolen om de controle eenvoudiger te maken.

Aangezien dit spel zo eenvoudig is, is er niet veel strategie nodig. Het maakt niet uit of je als eerste of als tweede begint, het doel is altijd om de score te verbeteren van de speler die voor je gooit. Het enige wat telt is om zo hoog mogelijk te scoren.

Knockout Darts is net zoals around the clock darts bedoeld om leuk te zijn en niet te serieus te worden genomen. Er staat niets vitaals op het spel, dus behandel het niet alsof het een kwestie van leven of dood is. Ontspan en geniet van het spel met je vrienden. Het is een geweldig spel om te spelen als je niet veel tijd hebt.

First Darts Knockout of 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *