Vergelijk krasloten in België | optimaliseer je winstkansen!

Benieuwd naar welke krasloten er in België zijn en welke de beste winkansen bieden? We hebben goed nieuws voor je! Ontdek nu onze uitgebreide gids en word een expert op het gebied van krasloten in België.

Of je nu op zoek bent naar de hoogste kansen of wilt weten hoe je de lotto kunt winnen, we hebben alle informatie die je nodig hebt. Waarom wachten?

Lees onze gids en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle kraslotenervaring!

Krasloten in belgie (1)

Beste krasloten in België voor 2023!

Welke krasloten zijn er in België

Als je wilt weten welke krasloten in België beschikbaar zijn en welke 100% legaal worden aangeboden, kom je al snel uit bij het aanbod van krasspellen van de Nationale Loterij van België.

De Nationale Loterij is uniek in België en de enige instantie die op deze basis krasloten mag verkopen en verspreiden in het land. Hierdoor onderscheidt het zich duidelijk van andere legale goksites.

Hieronder volgt een overzicht van alle beschikbare krasloten in België anno 2023:

 • Het ’21’ kraslot — 1 kans op 2,75
 • Astro — 1 kans op 3,90
 • Bingo Bubbles — 1 kans op 3,33
 • CA$H — Maximale winstkans per lot 1 op 2,78
 • Hit the Jackpot kraslot — 1 kans op 2,88
 • Het limited edition kraslot Lucky 13 — 1 kans op 3,95
 • Presto — 1 kans op 3,15
 • Subito — Maximale winstkans per lot 1 kans op 2,25
 • Win for life — Maximale winstkans per lot 1 kans op 3,15
 • X the money — 1 kans op 3,3
 • Super 20 kraslot — 1 kans op 3,85

Houd er rekening mee dat als je andere krasloten tegenkomt, deze meestal niet wettelijk zijn. Ook de kraslotjes die je koopt bij lokale voetbal- of wielerwedstrijden zijn in principe niet wettelijk, maar ze worden gedoogd en toegestaan.

Top 5 krasloten belgie (1)

Top 5 krasloten met de meeste kans in België

Als je geïnteresseerd bent in krasloten met de beste winkansen in België, ben je hier aan het juiste adres. We hebben een overzicht samengesteld van de top 5 krasloten die de hoogste kans bieden om te winnen.

 1. Het Subito-kraslot van €10 met 44,44% winkans!
 2. Het Subito-kraslot van €5 met 40% winkans!
 3. De Subito Lucky Lines van €4 met 37,04% winkans!
 4. Het 21 kraslot van €5 met 36,36% winkans!
 5. Het Subito-kraslot van €3 met 36,36% winkans!

Wat kost een kraslot

In België varieert de prijs van een kraslot behoorlijk. Je kunt een kraslot kopen voor slechts €1 per stuk, maar ook tot een maximum van €20 per stuk.

De drie duurste krasloten die beschikbaar zijn in België zijn:

 1. Een Hit the Jackpot Limited Edition kraslot ter waarde van €20.
 2. Een Cash kraslot ter waarde van €20.
 3. Een Cash kraslot ter waarde van €15.

Hoeveel krasloten mag je kopen in België

Sinds 20 oktober 2022 is de wekelijkse goklimiet in België wettelijk vastgesteld op €200. Deze maatregel is geïmplementeerd om het aantal gokverslavingen te verminderen, vanwege de toenemende populariteit van online gokken, inclusief het spelen van krasloten online.

Als gevolg van deze regel heeft de Nationale Loterij van België, die nog steeds een uitzondering vormt, hun stortingslimiet ook verlaagd van €300 naar €200.

Concreet betekent dit dat het binnen de wettelijke grenzen blijft als je bijvoorbeeld 199 krasloten van €1 zou kopen.

Kadoosje krasloten belgie

Kadoosje Nationale Loterij

Het Kadoosje van de Nationale Loterij is een veelzijdig geschenk dat je zelf kunt samenstellen voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of belangrijke mijlpalen in het leven. Met dit unieke cadeaupakket heb je de mogelijkheid om krasloten toe te voegen, ongeacht of het gaat om cash krasloten, subito of win for life.

Of je nu kiest voor een enkel kraslot of een uitgebreide selectie, het is volledig aan jou. Je kunt het cadeaupakket naar eigen wens vullen, variërend van het minimumaantal loten tot een persoonlijke overvloed. Zo creëer je een perfect samengesteld geschenk dat de ontvanger zeker zal verrassen en plezier zal bezorgen.

Conclusie

Ontdek de beste krasloten in België en vergroot je winstkansen met onze uitgebreide gids. We bieden gedetailleerde informatie over legale krasloten, prijswinnende opties en de prijsklassen die beschikbaar zijn.