bingo-bubbles kraslot

Ontdek Bingo Bubbles | 100k euro Prijzenpot, 30% Winstkans!

Ontdek het sprankelende kraslotenspel Bingo Bubbles! Dit nieuwe avontuur laat je grenzen verleggen en maakt het mogelijk om een prijzenpot van maar liefst €100.000 te winnen, met een winkans van wel 30%. De Nationale Loterij beweert dat dit spel de moeite waard is, maar laten we eens kijken of het echt zo opwindend is als het klinkt.

Ben je nieuwsgierig geworden? We hebben een volledige review voor je klaarliggen, zodat je kunt beslissen of Bingo Bubbles je nieuwe favoriete kraslotenspel wordt of dat je liever een cash kraslot wegkrast.

Bereid je voor om “BINGO” te roepen en lees verder om alles te ontdekken over dit bruisende kras spel dat je niet wilt missen! 

Wat is Bingo Bubbles

Bingo Bubbles is de nieuwe editie van het bekende kraslot Bingo van de Nationale Loterij van België. Het is belangrijk om het niet te verwarren met het Bingo Hollywood krasbiljet.

Bij Bingo Bubbles krast men eenvoudigweg de Bingo ballen weg en maakt men kans op de hoofdprijs van €100.000, mits het geluk aan je zijde is. Voor slechts €3 kun je een ticket kopen voor deze spannende editie.

Wat deze editie extra speciaal maakt, is dat je meer kansen krijgt om winsten met elkaar op te tellen. Hierdoor heb je soms de mogelijkheid om een mooie gecumuleerde prijs te winnen bij de lotto, zelfs als je niet direct de hoofdprijs wint.

Hoe speel je Bingo Bubbles

Het meespelen met het krasspel Bingo Bubbles is uitermate eenvoudig. Je kunt eigenlijk geen fouten maken. Je hoeft alleen maar alle nummers weg te krassen of te openen als je online speelt, uit de zone met 18 winnende nummers en de 7 winstzones volledig weg te krassen of af te vinken.

Zodra je een volledige rij met horizontale nummers hebt in je winnende nummers, ben je verzekerd van een prijs. Als je speelt met een fysiek kraslot, raden we je aan goed te kijken, zodat je geen enkel nummer over het hoofd ziet. Als je online speelt, heb je geluk, want dan worden de winnende bubbels geel en wordt er een paars cirkeltje omheen getoond.

Alle winsten uit de 7 winstzones kunnen eenvoudig bij elkaar opgeteld worden.

Het verschil tussen Bingo Bubbles en Bingo Hollywood

Er zijn enkele verschillen tussen Bingo Bubbles en Bingo Hollywood, beide aangeboden door de Nationale Loterij. Hoewel beide spellen dezelfde spelmechanismen en loterijplannen volgen, zijn er enkele opvallende verschillen om te benoemen.

Allereerst bieden zowel Bingo Bubbles als Bingo Hollywood spelers de kans om tot €100.000 te winnen, en de winstkansen zijn hetzelfde voor beide spellen, namelijk 30%.

Het belangrijkste verschil tussen Bingo Hollywood en Bingo Bubbles is echter de speelervaring. Bij Bingo Hollywood kun je kiezen uit 10 winstzones, terwijl Bingo Bubbles er slechts zeven heeft. Bovendien kun je bij Bingo Hollywood 24 winnende nummers wegkrassen, terwijl dit aantal bij Bingo Bubbles beperkt is tot 18.

Kortom, hoewel beide spellen vergelijkbare winstkansen en jackpotbedragen bieden, biedt Bingo Hollywood spelers meer keuzemogelijkheden met 10 winstzones en een groter aantal winnende nummers om weg te krassen in vergelijking met Bingo Bubbles.

Conclusie

Bingo Bubbles is een opwindend kraslot in België met een prijzenpot van €100.000 en een winstkans van 30%. Het biedt een unieke speelervaring waarbij je Bingo ballen wegkrast en kans maakt op mooie prijzen. Met eenvoudige spelregels en de mogelijkheid om winsten op te tellen, is Bingo Bubbles zeker de moeite waard om te proberen.

Hoewel Bingo Bubbles geweldig is, raden we je ook aan om andere mogelijkheden te verkennen bij onze partners. Misschien spreekt Bingo Hollywood je aan, met meer winstzones en een groter aantal winnende nummers om weg te krassen.

Dus waag je kans, roep “BINGO” en ontdek de opwinding van Bingo Bubbles en andere spannende spellen bij onze partners. Veel geluk en veel plezier met het krassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *