Cash-krasloten

Cash Krasloten met 36% Winstkans tot €1.000.000 | Play CA$H

Ontdek de ongekende populariteit van de cash krasloten van de nationale loterij! Met winstkansen tot 36% en prijzenpotten tot 1 miljoen euro, zijn deze krasloten een must voor iedereen die wil winnen met lotto.

Benieuwd naar hoe cash krasloten verschillen van de Subito krasloten, hoe ze werken en waar je op moet letten voordat je meespeelt? Geen zorgen, wij hebben het voor je uitgezocht. Lees snel verder!

Wat zijn Cash Krasloten

De Cash krasloten zijn de op één na jongste toevoeging aan het kraslotenassortiment van de nationale loterij. Ze werden gelanceerd in 2016 en oorspronkelijk beschikbaar in de waardes van €1, €3, €5 en €10.

Naarmate de populariteit toenam, is het assortiment gestaag uitgebreid. Nu zijn er naast de standaard Cash krasbiljetten ook de Cash Birthday Edition, het €20 Cash biljet en de Cash Mania.

De maximale prijzen die je kunt winnen met een Cash kraslot verschillen per lot. Hieronder vind je de winsttabel:

 • Cash Kraslot van €1 — tot €25.000 aan winstkansen
 • Cash Kraslot van €3 — tot €100.000 aan winstkansen
 • Cash Kraslot van €5 — tot €250.000 aan winstkansen
 • Cash Kraslot van €10 — tot €500.000 aan winstkansen
 • Cash Kraslot van €20 — tot €1.000.000 aan winstkansen
 • Cash Birthday Edition — tot €555.555 aan winstkansen
 • Cash Mania Edition– tot €750.000 aan winstkansen

Je kunt altijd winnen met de Lotto, maar bedenk dat er andere krasspellen zijn met hogere winkansen. Onthoud dat dit nog steeds een kansspel is, dus er is geen garantie op winst.

Cash Krasloten hoe werkt het

De werking van cash krasloten is vergelijkbaar met andere krasloten, zoals X the Money. Het is zelfs eenvoudiger omdat je geen fouten kunt maken tijdens het krassen. Je kunt gewoon alles wegkrassen zonder een fout te maken. Het is echter belangrijk om na het krassen goed te controleren of je een prijs hebt gewonnen. Zorg ervoor dat je de juiste analyse uitvoert.

Bij alle cash krasloten werkt het als volgt: je kunt de tabel met jouw nummers en de tabel met winnende nummers wegkrassen, behalve bij de Cash Mania-editie, dat is een uitzondering op de regel. Bij de cash krasbiljetten van €3, €5, €10 en €20 krijg je een extra bonus winstmogelijkheid door de Winst x Zone weg te krassen. Hiermee kun je je winst tot wel 5 keer vermenigvuldigen!

Als je een Birthday Cash krasbiljet hebt, geldt er een aparte regel. Als je in de winnende nummers-zone het symbool “5” ontdekt, kun je je winst vermenigvuldigen met 5.

Wat is de CA$H MANIA EDITION

Het Cash Mania Edition-krasbiljet is een uitzondering op de regel. Hoewel alles aanvoelt zoals bij de andere meer gangbare krasloten van dit assortiment, krijg je hier een extra speelzone genaamd Onmiddellijke Winst aangeboden.

Als je het vakje van €100 in de Onmiddellijke Winst-speelzone wegkrast, heb je sowieso al €100 gewonnen. Met 5 mogelijkheden per ticket zijn deze winsten ook op te tellen tot maximaal €500 winst.

De kansen op onmiddellijke winst bij de Cash Mania Edition zijn dan ook de reden waarom dit krasbiljet zo populair is in vergelijking met andere krasspelletjes.

Hoe speel je Cash Online

Om Cash Online te spelen, moet je je registreren op de officiële website van de Nationale Loterij van België. Vul je gegevens in en controleer of je aan de voorwaarden voldoet, zoals het Belgisch zijn, ingeschreven zijn in het Rijksregister en de geldige minimumleeftijd hebben bereikt.

Verder is de ervaring vergelijkbaar met het spelen op legale goksites in Nederland.

Je kunt ervoor kiezen om de app te downloaden van de App Store of Google Play, of je kunt direct op de mobielvriendelijke website spelen, zodat je onderweg kunt gokken zonder problemen te ondervinden.

Wat zijn je kansen op winst met Cash Krasloten

De winkansen met Cash Krasloten verschillen, afhankelijk van het lot dat je koopt. We hebben een overzicht gemaakt, zodat je een duidelijk beeld hebt van de winkansen per Cash Kraslot.

Hieronder vind je het overzicht:

 • Cash kraslot van €1 — 1 op 4,08 kans, oftewel 24,51%.
 • Cash kraslot van €3 — 1 op 3,88 kans, oftewel 25,77%.
 • Cash kraslot van €5 — 1 op 3,68 kans, oftewel 27,17%.
 • Cash kraslot van €10 — 1 op 3,28 kans, oftewel 30,49%.
 • Cash kraslot van €20 — 1 op 2,78 kans, oftewel 36%!
 • Cash Mania Edition kraslot van €15 — 1 op 2,95 kans, oftewel 33,9%.
 • Cash Birthday Edition kraslot van €15 — 1 op 2,95 kans, oftewel 33,9%.

Als je een Cash kraslot van €20 koopt, heb je dus de hoogste winstkans van 36% en kan je tot wel 1 miljoen euro winnen!

Conclusie

Ontdek de populaire cash krasloten van de nationale loterij met winstkansen tot 36% en prijzenpotten tot 1 miljoen euro! Leer hoe cash krasloten werken, wat de verschillen zijn met andere krasloten in België en waar je op moet letten voordat je meespeelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *