Presto-Kraslot

Presto Kraslot | Krassen voor €1 met 500 kansen op €1.000!

Eén presto kraslot voor slechts €1! Ontdek het oudste kraslot van België, gelanceerd door de Nationale Loterij.

Maar wat zijn eigenlijk je reële winstkansen bij dit kraslot? Kun je vergelijkbare kansen verwachten als bij het spelen en winnen van de lotto

We hebben een uitgebreide review voor je klaarstaan, zodat je na het lezen alle details kent van dit populaire kraslot. Benieuwd geworden? Blijf lezen en ontdek alles!

Wat is een Presto Kraslot

Het Presto kraslot is een kraslot van de Nationale Loterij van België dat voor het eerst werd geïntroduceerd op 17 oktober 1983. Het was het allereerste kraslot dat door de Nationale Loterij op de markt werd gebracht.

Tot voor kort waren er ook de grotere Presto krasloten beschikbaar, namelijk de Presto XL en de Presto XXL, maar deze zijn inmiddels uit de handel genomen om andere krasloten zoals Bingo Bubbles krasloten en X the Money meer ruimte en groeimogelijkheden te geven.

Als je meespeelt met een Presto kraslot, betaal je slechts €1. Er zijn wekelijks 500 winnaars die de hoofdprijs van €1000 in de wacht slepen. Maak je geen zorgen, want als troostprijs zijn er ook nog eens 6000 kansen om €10 te winnen en 30.000 kansen om €5 te winnen. Je hebt dus een goede kans om je speelbedrag terug te winnen en zelfs wat extra’s te verdienen.

Je gemiddelde winkans is 1 op 3,15, wat betekent dat je een kans van 31,75% hebt om in de prijzen te vallen in de wekelijkse trekkingen!

Presto Krasloten hoe werkt het

Ontdek de eenvoud en opwinding van het spelmechanisme van een Presto kraslot! Als onderdeel van het uitgebreide assortiment krasloten van de Nationale Loterij, biedt Presto een simpele en directe speelervaring.

Je hoeft alleen maar het bedekte vakje weg te krassen, en het bedrag dat je gewonnen hebt wordt meteen onthuld. Het is werkelijk zo gemakkelijk!

Laat je verrassen door de spanning en geniet van het plezier van het onthullen van je winst. Presto krasloten bieden een moeiteloze en snelle manier om te spelen, waardoor je binnen no-time kunt zien of je in de prijzen bent gevallen.

Wat is het verschil met een Presto Kraslot en een Astro Kraslot

Een Presto Kraslot en een Astro Kraslot lijken erg op elkaar. Beide Belgische krasloten vallen in de categorie van snelle krasloten, ideaal voor mensen die onderweg zijn en weinig tijd hebben voor complexe kansspelen.

Wat betreft overeenkomsten met een Presto Kraslot, kun je met een Astro Kraslot spelen voor slechts €1. Bij een Astro Kraslot heb je echter maar 1 kans op 3,9 om te winnen, terwijl bij een Presto Kraslot de kans op winst 1 op 3,15 is.

Bovendien kun je met een Astro Kraslot tot wel €10.000 winnen, terwijl met een Presto Kraslot de maximale winst €1000 is.

Maar hier is ons advies: speel gewoon waar je van geniet en laat je niet verblinden door de ogenschijnlijk grotere prijzen of winkansen. Kies gewoon het kraslot dat bij je past en laat het geluk zijn werk doen.

Conclusie

Het Presto Kraslot van de Nationale Loterij biedt een spannende en gemakkelijke krasspelervaring. Voor slechts €1 per kraslot heb je 500 kansen om €1000 te winnen, samen met andere prijzen.

Met een winkans van 1 op 3,15 is de kans op een prijs hoog. Kies het kraslot dat bij je past en laat het geluk zijn werk doen.

Waag nu een gokje en geniet van het krassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *