subito krasloten

Subito Krasloten | Verhoogde Winstkansen tot wel 44,44%!

Ontdek de Subito krasloten van de nationale loterij! Ben je benieuwd of je met deze krasloten echt “Happy go lucky” kunt gaan en winstkansen tot wel 44,44% kunt behalen? Maak je geen zorgen, we hebben het complete assortiment van Subito krasloten grondig onderzocht en alle details voor je verzameld!

De nationale loterij biedt een breed scala aan krasloten aan, zoals cash krasloten en x The Money, maar het Subito kraslot is absoluut hun paradepaardje. Sinds de lancering in 1987 heeft dit krasspel ongekend succes gekend in België en blijft het vandaag de dag even populair als in de begindagen.

Wil je weten wat Subito krasloten precies zijn en hoe ze werken? Zoek niet verder! Lees onze uitgebreide review en ontdek alle ins en outs over deze spannende kraslotervaring. Of je nu een ervaren speler bent of nieuwsgierig bent naar de wereld van krasloten, ons artikel biedt je waardevolle informatie die je niet wilt missen!

Wacht niet langer en duik in onze complete review van Subito krasloten. Verhoog je kans op geluk en winsten en laat je verrassen door dit populaire krasspel. Klaar om je avontuur te beginnen? Lees snel verder!

Wat zijn Subito Krasloten

Subito krasloten zijn krasspellen die worden uitgegeven door de Nationale Loterij van België. Het spel werd gelanceerd op 15 juni 1987 en heeft sindsdien een ongeëvenaard succes gehad in vergelijking met soortgelijke krasloten.

Je kunt Subito krasloten in België kopen met een waarde van minimaal €1 en maximaal €10 per stuk. Daarnaast zijn er ook krasloten beschikbaar voor €3, €4 (Lucky Lines en Limited Edition) en €5.

De maximaal te winnen prijzen verschillen per kraslot. Hieronder staan de maximale winsten per lot:

 • Kraslot van €1: winstkansen tot €20.000
 • Kraslot van €3: winstkansen tot €75.000
 • Kraslot van €4: winstkansen tot €100.000
 • Kraslot van €5: winstkansen tot €150.000
 • Kraslot van €10: winstkansen tot €400.000

Het is duidelijk dat hoe meer je inzet, hoe hoger je kans op het winnen van een levensveranderende prijs. We raden echter aan om verantwoord te spelen als je wilt winnen met de lotto en stel een budget vast voordat je begint.

Subito Krasloten hoe werkt het

Hoe werken de Subito krasloten en welke spelregels moet je volgen? We zullen het kort en duidelijk uitleggen, zodat je na het lezen meteen weet hoe het werkt.

Houd er rekening mee dat de werking van de Subito krasloten bij alle loten vrijwel hetzelfde is, behalve bij de Lucky Lines. Hoe hoger je inzet voor het kraslot, hoe meer spelletjes je kunt krassen.

Het aantal te krassen spelletjes per Subito lot is als volgt:

 • Subito €1 — 1 spelletje
 • Subito €3 — 2 spelletjes
 • Subito €5 — 3 spelletjes
 • Subito €10 — 4 spelletjes
 • Subito €4 Lucky Lines — 2 gecombineerde spelletjes

Geldt dit voor alle krasloten? Ja. Hier zijn de 4 spelletjes die op de krasloten beschikbaar zijn, met uitzondering van de Subito Lucky Lines:

 1. Als je na het krassen 3 identieke bedragen ziet, win je dat bedrag.
 2. Als je na het krassen 3 identieke woorden ziet, win je het bedrag dat in de speelzone vermeld staat.
 3. Als je 3 identieke symbolen ziet, win je het bedrag dat in de speelzone vermeld staat.
 4. Als een symbool uit “je symbolen” overeenkomt met een symbool uit “winnende symbolen”, win je het bijbehorende bedrag.

Het spelen van het Subito kraslot is eigenlijk heel eenvoudig en vereist geen specifieke kennis of vaardigheden. Krassen en vervolgens analyseren wat je hebt gewonnen is alles wat je hoeft te doen. Het is puur geluk, er komt geen kennis en kunde aan te pas.

Wat zijn Subito Lucky lines

De Subito Lucky Lines zijn een limited edition uitgave van het standaard kraslot. Het is een uitzondering op de regel, zou je kunnen zeggen.

Bij dit spel krijg je krasloten waarop je speelt. Als je tijdens het krassen van een spel 3 identieke symbolen op de horizontale, verticale of diagonale lijn krijgt, dan heb je al gewonnen.

Het gewonnen bedrag kun je onderaan in de legenda vinden. Het leuke aan dit spel is dat de twee gespeelde spellen afzonderlijk werken, dus de eventuele winstbedragen kunnen met elkaar worden opgeteld.

Hoe speel je Subito online

Om Subito online te spelen, hoef je alleen maar je eenvoudigweg te registreren op de website van de Nationale Loterij en een account aan te maken. Houd er rekening mee dat je de minimale leeftijd moet hebben en dat alleen spelers uit België worden toegelaten.

Het is ook belangrijk om te weten dat er geen Subito-app is. Naar onze mening is deze ook niet nodig, omdat de website van de Nationale Loterij prima werkt en snel laadt. Het is niet zoals bijvoorbeeld bij het spelen van online gokkasten, waar je echt snelle laadtijden nodig hebt.

Wat zijn je kansen op winst met Subito Krasloten

De winstkansen voor Subito Krasloten zijn duidelijk aangegeven en het is prijzenswaardig dat de nationale loterij daar transparant over is, zoals het hoort.

Hier zijn de winstkansen:

 • Subito van €1 — 1 op 3 kans, oftewel 33,33%.
 • Subito van €3 — 1 op 2,75 kans, oftewel 36,36%.
 • Subito van €4 — 1 op 2,70 kans, oftewel 37,03%.
 • Subito van €5 — 1 op 2,5 kans, oftewel 40%.
 • Subito van €10 — 1 op 2,25 kans, oftewel 44,44%.

Blijkbaar zijn de winstkansen het hoogst wanneer je een Subito van €10 koopt, met mogelijke winsten tot €400.000 en een winstkans van 44,44%!

Conclusie

Subito Krasloten van de Nationale Loterij bieden opwindende winstkansen tot wel 44,44%. Dit populaire krasspel heeft sinds de lancering in 1987 ongekend succes gekend in België.

Of je nu een ervaren speler bent of nieuwsgierig naar krasloten, onze uitgebreide review biedt waardevolle informatie die je niet wilt missen. Verhoog je kans op geluk en winsten door het ontdekken van de wereld van Subito Krasloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *