quick-pick

Quick Pick | Snel en Simpel, maar ook hoge winstkansen? 

Een Quick Pick, we kennen het allemaal: heel gemakkelijk om on-the-go of om net voor het weekend nog snel even je pronostiek te prikken. Maar is dit ook de aangeraden manier om te winnen met Euromillions

Je zou je kunnen afvragen of de willekeurige getallen keuze van de Nationale Loterij dan niet verstandiger is dan zuiver spelen op je buikgevoel?

Wij hebben het voor jullie uitgezocht, zodat jullie bij de volgende trekking een zo goed mogelijke keuze kunnen maken!

Is er een gouden formule om te winnen met een Quick Pick

Als er een gouden formule bestond om te winnen met een Quick Pick, zouden we waarschijnlijk allemaal al rijk zijn. Veel mensen kiezen ervoor om EuroMillions of de loterij te spelen omdat ze het leuk vinden om een kans te hebben om een mooi bedrag te winnen. Dat is precies wat mensen naar de loterij trekt en wat het extra spannend maakt.

Iedereen kijkt uit naar de volgende trekking en als je uiteindelijk niet wint, is dat ook geen ramp. Je inzet is immers slechts een klein bedrag in vergelijking met wat je zou kunnen winnen.

Lucky numbers – kan je je winstkansen vergroten? 

De Lucky Numbers zijn meestal iets heel persoonlijks. Soms is dit een geboortedatum of een datum waarop iets heel ingrijpends is gebeurd bij een bepaalde persoon.

Als er dan al iets zou bestaan als een kansverhoging die jou een mooie uitgangspositie zou kunnen geven, zouden we je aanraden om vooral niet de mainstream te volgen, maar je eigen gevoel te volgen.

Waarom denk je dan? Wel, net omdat als je een getal kiest waar iedereen voor gaat, je meer kans hebt dat als de hoge jackpot dan toch valt, je die dan nog eens zal moeten delen met een andere Belgische winnaar.

Quick Pick of zelf kiezen

Je kan het eigenlijk langs 2 kanten bekijken. Je kan zeggen van ik kies ervoor voor de snelle keuze van een Quick Pick en het niet te zwaar te belasten van jezelf over welke manier om nummers te voorspellen je toepast.

Anderzijds zou je ook kunnen zeggen dat je er veel plezier aan hebt om zelf je magische getallen te kiezen. Omdat je het eigenlijk doet puur voor het plezier en de spanning van het spel en niet voor de miljoen potten.

Conclusie

In conclusie, of je nu kiest voor een Quick Pick of liever zelf je nummers selecteert, er is geen gouden formule om te winnen met EuroMillions. Het blijft een kansspel waar geluk een grote rol speelt.

Echter, het kiezen van je eigen Lucky Numbers kan wel zorgen voor een persoonlijk tintje en meer plezier tijdens het spelen. Onthoud wel dat het belangrijk is om verantwoord te spelen en niet te veel geld te investeren.

Dus, waarom niet een Quick Pick proberen voor de volgende trekking? Wie weet, misschien is het jouw geluksdag en win je echt geld. Blijf lezen en ontdek meer tips en tricks voor het spelen van online casino’s en het winnen van echt geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *