Pokerstars logo

Pokerstars

0/5Overall Score
Specs
  • Vergunning Ksa: NEE
  • Nederlandstalige support: JA
  • iDeal: NEE
  • Live chat: NEE

Belangrijk: Voor Nederlandse klanten is het wettelijk niet toegestaan om bij PokerStars.be te spelen.

Licentie en Beheer

PokerStars.be is een online gokwebsite met een A+20635 licentie, officieel goedgekeurd door de Belgische Kansspelcommissie. Deze licentie wordt uitsluitend gebruikt voor het aanbieden van online poker, waar PokerStars wereldwijd om bekend staat. De website wordt volledig beheerd en beheerd vanuit Malta.

Spelaanbod

PokerStars.be biedt een uitgebreid spelaanbod met meer toernooien en pokerspellen dan welke andere pokersite dan ook. Hier vind je ook 24/7 klantenservice, veilige stortingsmogelijkheden, snelle uitbetalingen en bekroonde software die speciaal is ontwikkeld voor PokerStars.

Toernooien en Spellen

Als je op zoek bent naar een drukke en spannende online pokerroom, dan is PokerStars.be zeker een degelijke aanbieder. Met meer dan een miljoen geregistreerde spelers biedt deze website een breed scala aan poker games en variaties, waaronder toernooien, cash games, sit and go’s en speciale evenementen. Er is voor ieder wat wils op PokerStars.be.

Starcoins en Beloningen

PokerStars.be heeft een beloningsprogramma genaamd “Starcoins,” die virtueel geld vertegenwoordigen. Hoe meer Starcoins je verdient, hoe meer beloningen je kunt ontvangen in de Rewards Winkel. Elke Starcoin heeft een vaste waarde van €0,01. Je kunt Starcoins verdienen door beloningspunten te verzamelen tijdens het spelen. Als je beloningspuntenbalk vol is, ontvang je een beloning in de vorm van een schatkist. Houd er rekening mee dat Starcoins vervallen als je pokerstars account meer dan 6 maanden inactief is.

De beloningen die je kunt inwisselen voor Starcoins zijn onderverdeeld in vier categorieën: PLAY IT, WEAR IT, LIVE IT, en COLLECT IT. Hoewel deze merchandise en branding leuk zijn, hadden we toch verwacht dat PokerStars.be meer diversiteit zou bieden dan alleen pokerchips.

Software en Downloaden

PokerStars.be heeft zijn eigen software ontwikkeld die beschikbaar is voor Windows, Mac, iOS en Android. Je kunt de taal kiezen die je wilt gebruiken op de website, waaronder Nederlands, Frans, Duits of Engels. Het downloaden van de software is eenvoudig, waarbij je de gebruiksvoorwaarden moet accepteren voordat je een account aanmaakt en begint te spelen.

Spelaanbod op PokerStars

PokerStars.be biedt een breed scala aan spellen, waaronder Texas Hold’em, Omaha, Stud, Razz, Draw, en Badugi, naast cashgames, toernooien, sit and go’s, en speciale evenementen zoals freeroll-toernooien.

Pokerstars spelaanbod

Mobiele Applicatie

De mobiele applicatie van PokerStars.be werkt vergelijkbaar met de desktopversie. Het wordt aanbevolen om een krachtige smartphone of tablet te gebruiken voor een optimale speelervaring om vastlopen tijdens een spel te voorkomen.

Betaalmogelijkheden en Stortingen

PokerStars.be biedt een uitgebreide selectie van betaalmogelijkheden in België, waaronder Maestro, Sofort, Bancontact, Rapid, Local bank transfer, Direct bank transfer, Wired bank transfer, MuchBetter, Paysafecard, Neteller, Neosurf, Apple Pay, Visa Debit, en Mastercard Debit. De minimale storting is €10, en als je Neteller gebruikt, kun je ook spoedstortingen doen.

Klantenservice

PokerStars.be biedt 24/7 klantenservice via e-mail op support@pokerstars.be. Ze hebben ook een uitgebreide FAQ-sectie op hun website die de basisprincipes van online poker spelen behandelt. Hoewel er geen live chatoptie is, is de e-mailondersteuning efficiënt en behulpzaam.

Conclusie

PokerStars.be is de grootste en drukste online pokerroom ter wereld en biedt een uitgebreid scala aan pokerspellen. De mobiele applicatie biedt een vergelijkbare ervaring als de desktopversie, en de beschikbare betaalmogelijkheden in België zijn divers. Met 24/7 klantenservice is PokerStars.be een uitstekende keuze voor liefhebbers van online poker in België.

Veel gestelde vragen Pokerstars

Kan je je PokerStars-oefengeld omwisselen voor echt geld?

Nee, je kan dit nooit. Dit oefengeld is er enkel om je even kort kennis te laten maken met hoe de gameplay van pokerstars in elkaar zit.

Hoe lang duurt een uitbetaling bij PokerStars.be?

De verwerking van je uitbetaling gebeurt binnen de 72 uur. Normaal duurt het dan nog twee tot drie dagen voor je het op je bankrekening ziet verschijnen.