grootste-poker-prijs-ooit

Tony G. wint grootste poker prijs ooit in Online Poker

Tony G, een voormalig lid van het Europees Parlement, heeft de grootste poker prijs ooit gewonnen in een verbazingwekkende wending van gebeurtenissen. Hij won een pot van maar liefst $7.75 miljoen dollar in wat waarschijnlijk de grootste pot online ooit is.

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je eigen poker spel, zijn er talloze online poker tips beschikbaar om je te helpen. Lees verder en ontdek hoe je je eigen vaardigheden kunt verbeteren en misschien wel de volgende grote winnaar kunt worden.

Maar eerst, laten we Tony G. feliciteren met zijn indrukwekkende prestatie!

Waar en hoe heeft hij dit gespeeld

De wedstrijd vond plaats op CoinPoker tijdens crypto play. Tony G. is een high stakes pokerspeler op deze site en was bezig met een $5.000/10.000 PLO spel met drie spelers. In Pot-Limit Omaha is de maximale inzetlimiet gelijk aan de grootte van de pot.

Mind BLOWING Tony G Run on 5k/10k PLO Table! $7.750000 POT

Crypto Poker is de rage van het moment

De laaste jaren heeft het CoinPoker platform een grote opmars gemaakt. In januari 2022 won Tony G. (toen) een record pokerhand van $1.8 miljoen tegen Leon Tsoukernik van King’s Resort. Het vorige record voor de grootste pot werd gevestigd in 2009, toen Patrik Antonius een pot van $1,3 miljoen won van Viktor Isildur1 Blom die $500/$1.000 PLO speelde op Full Tilt Poker.

Wat meer over Coinpoker

CoinPoker werd in 2017 opgericht met als doel veilige, transparante en betrouwbare online pokerspellen te creëren, aldus CoinPoker-woordvoerdster Isabelle Mercier. In 2020 werd Rob Campbell, de World Series of Poker (WSOP) Player of the Year, ambassadeur van de site nadat hij geïnteresseerd was geraakt in de missie om poker toegankelijk, transparant en gedecentraliseerd te maken.

Is het geld echt

Er is ook nog de vraag of het geld echt is of niet. Het geld op de tafel is zonder twijfel echt, en Tony G. heeft de pot echt gewonnen. Sommigen stellen zich echter de vraag of een aantal spelers een overeenkomst hadden die hen een deel van hun verliezen garandeerde als gevolg van de massale bedragen die werden ingezet. Zelfs in de hoogtijdagen van het internet online poker waren zulke winsten ongewoon.

De bijna verzevenvoudiging vergeleken met het vorige record laat sommigen zich afvragen of dit geld een marketingstunt was waarbij weinig echt geld op het spel stond. De waarheid is dat we dit nooit zullen weten.

Conclusie

Tony G’s overwinning van $7.75 miljoen in een online poker pot is een opmerkelijke prestatie en een keerpunt in de geschiedenis van online poker. De opmars van CoinPoker en de groeiende populariteit van crypto poker hebben bijgedragen aan het creëren van de perfecte omgeving voor deze grote winst.

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je eigen poker vaardigheden en winnende poker combinaties, kan je hieronder meer interessante artikelen vinden over online poker.

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de online poker wereld en wie weet, misschien ben jij wel de volgende grote winnaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *