wanneer-win-je-iets-met-euromillions-zonder-juiste-cijfers

Wanneer win je iets met EuroMillions zonder juiste cijfers?

Wil jij graag een prijs winnen met EuroMillions, maar vrees je dat je de juiste cijfers niet hebt? Geen paniek, want er is een manier om toch in de prijzen te vallen.

We hebben het voor jou gefactcheckt en het blijkt dat elke week zo’n 600 Belgen hierin slagen en wekelijks maar liefst €500 weten te winnen. En wie weet, met wat geluk kan je zelfs miljonair worden! Want regelmatig organiseren de Europese loterijen speciale miljonairs trekkingen, ook wel bekend als de miljonairs douche.

Benieuwd hoe dit alles in zijn werk gaat? Of vraag je je af of het misschien toch beter is om gewoon een online goksite op te zoeken? Lees dan snel verder en ontdek alles wat je moet weten!

Wanneer je bij EuroMillions iets wint met My bonus

Als je graag een prijs wilt winnen met EuroMillions zonder de juiste nummers, dan kun je nog altijd kans maken met je My Bonus-code van de Nationale Loterij. Bij de My Bonus-trekkingen vallen er elke week 600 Belgische spelers in de prijzen: 200 op dinsdag en 400 op vrijdag. Zo kun jij ook nog altijd kans maken om EuroMillions te winnen zonder dat je de juiste cijfers hebt geraden.

Als blijk van vertrouwen houdt de Nationale Loterij ook nog verschillende keren per jaar een speciale trekking, waarbij letterlijk duizenden spelers tegelijk €10 kunnen winnen. Je ontvangt per inzetbedrag van €2,5 één gratis My Bonus-code. Speel je voor grotere bedragen, dan ontvang je uiteraard meerdere gratis My Bonus-codes.

Maar als dit alles nog niet genoeg is, hebben ze bij de Nationale Loterij nog een speciale trekking, namelijk de Miljonairs-trekking of de Miljonairsdouche, waar ze letterlijk over heel Europa honderden mensen tegelijk miljonair maken!

Wanneer win je iets bij de miljonairs douche van EuroMillions

Het is moeilijk in te schatten wanneer je iets zult winnen bij de Miljonairs Douche van de loterij, en we weten ook niet altijd zeker of er een Belgische winnaar zal zijn, aangezien het om een Europese trekking gaat.

Onlangs hebben echter nog 6 Belgen elk exact 1 miljoen euro gewonnen, zonder dat ze de juiste nummers hadden gekozen. Ze deden mee voor de pot van 17 miljoen euro, wat eigenlijk maar een klein bedrag is voor EuroMillions.

Dankzij My Bonus hadden ze opeens terug kans op winst, en konden ze met 6 tegelijk een 1 en zes nullen bijschrijven op hun spaarrekening.

De Miljonairs Douche is iets wat, maar heel zelden voorkomt. Af en toe wil de loterij zichzelf in de schijnwerpers zetten door zo’n stunt uit te halen.

Word je schandalig rijk wanneer je iets wint met EuroMillions

Het is niet gegarandeerd dat je wint bij EuroMillions, maar als je dan toch wint, zou je echt schandalig rijk kunnen worden. Zoals een andere Belg die de jackpot van 144 miljoen won, kun je zeker zeggen dat je rijk bent.

Als je dat geld echt wilt uitgeven, moet je wel je best doen. En als je dan voor het leven binnen bent, kun je ook allerlei leuke extravagante dingen doen waar je vroeger nooit aan zou hebben gedacht.

Je moet geluk hebben, maar je moet ook realistisch blijven, want je kansen op winst zijn eigenlijk niet zo groot.

Conclusie

Als je graag een prijs wilt winnen bij EuroMillions, maar de juiste nummers niet hebt, hoef je niet te wanhopen. Met de My Bonus-code van de Nationale Loterij maak je elke week kans om €500 te winnen, en er zijn zelfs speciale trekkingen waarbij duizenden spelers tegelijk €10 kunnen winnen.

Bovendien zijn er af en toe miljonairs trekkingen, waarbij honderden mensen in heel Europa tegelijk miljonair kunnen worden. Hoewel de kansen op het winnen van EuroMillions niet groot zijn, als je toch wint, kun je echt schandalig rijk worden en allerlei leuke extravagante dingen doen die je vroeger nooit had kunnen doen.

Dus waarom zou je niet een gokje wagen en zien wat het lot voor jou in petto heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *